Jouw e-Fulfilment Partner

Vareya; jouw vertrouwde fulfilment partner, geeft meer dan 1000 merken wereldwijd de kracht om bestellingen te bezorgen aan consumenten wereldwijd.

Breng jouw merk naar een hoger niveau met onze Fulfilment diensten en bliksemsnelle verzending. Vareya Fulfilment Center is trots op de ongeëvenaarde oplossingen die het te bieden heeft aan de gehele toeleveringsketen. Gericht op wereldwijde bestellingen die zich uitstrekken over Europa, het VK, de US, UAE, Canada en verder.

99

Bestellingen op tijd geleverd

1000

E-commerce merken

Hoe het werkt

Van uw Webshop naar de deur van de consument; Vareya's Proces

Van startups tot wereldwijde ondernemingen staan wij klaar om het volledige potentieel van uw webwinkel te ontketenen. Met onze geavanceerde technologie en grenzeloze toewijding aan innovatie maken we het mogelijk voor bedrijven van elke omvang om efficiënt te groeien met behulp van ecommerce fulfilment en logistiek (3PL).

01

02

03

Aansluiten

Wij integreren uw winkel, importeren uw productcatalogus en stuur ons uw voorraadgegevens.

Opslaan

Wij slaan uw voorraad op in onze strategisch gelegen fulfilment centers.

Verzenden

Wanneer een klant een bestelling plaatst, verzenden we deze vanuit het dichtstbijzijnde fulfilment center voor snelle levering.

Optimaliseer je fulfilment voordeel bij Vareya fulfilment center

E-commerce manager, Comexem

E-commerce manager, Comexem

“To say that switching to Vareya has been life-changing is an understatement, Our volumes has tripled and customers are happier then before.”

Internationaal bereik

Onze internationale fulfilmentoplossing opent deuren naar mondiale markten, waardoor u uw producten moeiteloos wereldwijd kunt verkopen en verzenden onder de beste omstandigheden. Vergroot uw bereik en vergroot de wereldwijde aanwezigheid van uw bedrijf met Vareya

Naadloze integratie

Ons volledig geïntegreerde online Warehouse Management System (WMS) met live updates en toegewijde accounts. Jij en jouw klanten profiteren van real-time inzicht en controle, wat zorgt voor een naadloze en transparante Fulfilment ervaring.

Concurrerende prijzen

We verzenden niet alleen; wij hebben er verstand van. Vareya vergelijkt nauwgezet de verzendkosten van vertrouwde aanbieders om de beste prijzen voor uw zendingen te garanderen. U kunt er zeker van zijn dat u profiteert van kosteneffectieve verzendoplossingen die uw winsten optimaliseren.

Snelle verzending

In de snelle wereld van vandaag is het essentieel om aan de verwachtingen van klanten te voldoen. Vareya werkt met verzending op dezelfde dag, wat zorgt voor tijdige aankomst van nationale zendingen. Jouw klanten zullen een bliksemsnelle service ervaren die hun verwachtingen overtreft.

Aangepaste verpakking

Bij Vareya gaat het niet alleen om het gereedmaken van pakketten voor verzending; het gaat erom dat ze uniek van jou zijn. Wij bieden aanpasbare verpakkingen die aansluiten bij jouw merkideeën en ervoor zorgen dat jouw zendingen een perfecte indruk maken op jouw klanten.

Toegewijde klantenondersteuning

Klanttevredenheid is onze onwankelbare toewijding. Ons serieuze klantensupportteam behandeld uw zorgen, beheert pakketvragen en handelt claims namens u af. ben je niet alleen een klant; je deel maakt uit van een klantgerichte familie.

Ontdek uw zakelijke potentieel

In het bedrijfsleven zijn uitdagingen onvermijdelijk. Je kunt te maken krijgen met inefficiënt magazijnbeheer, vertragingen bij verzending, onnauwkeurigheden in bestellingen, complexiteiten bij schalen, hoge verzendkosten en obstakels bij internationale uitbreiding.

Vareya pakt deze uitdagingen met precisie aan. Ons geavanceerde magazijnbeheersysteem biedt nauwkeurige controle over jouw voorraad. We excelleren in efficiënte verzending, wat zorgt voor snellere leveringen en kostenbeheersing. We garanderen bijna perfecte nauwkeurigheid, waardoor retouren verminderd worden en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Het opschalen van jouw operaties wordt moeiteloos met onze flexibele oplossingen. Bovendien optimaliseren onze kosteneffectieve opslagalternatieven jouw rendementen. Ons wereldwijde fulfilment netwerk vereenvoudigt internationale expansie en maakt wereldwijde groei realiseerbaar

Jouw e-commerce fulfilment partner in Europa

Vareya fulfilment center is strategisch gelegen in Nederland met directe logistieke verbindingen naar de UK, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Je orders verzenden via een fulfilment center in Nederland biedt de beste toegang tot andere Europese landen en markten.

Wij bieden onze fulfilment diensten aan alle soorten webshops en merken van startups tot grote gevestigde merken en voor elk bedrijf hebben we een aanbieding op maat. Onze toewijding aan opschaalbaarheid van webshops, uitmuntende technologische systemen en gepersonaliseerde klantenservices zorgen ervoor dat jouw orders op een snelle en accurate manier Europa (en de rest van de wereld) bereiken.

Samenwerken met Vareya biedt vele voordelen zoals het verlagen en verbeteren van verzendtarieven en voorwaarden, lagere opslagkosten en handling kosten. Toegang tot verschillende carriers en het verhogen van efficiëntie als het gaat om het gehele fulfilment proces. Tevens biedt het een verbeterde methode van retouren afhandeling. Wacht niet langer en kies Vareya als jouw fulfilment partner en ontplooi het potentieel van de Europese markt en de rest van de wereld, opererend vanuit Nederland.

Klantsuccesverhalen

Zie hoe Vareya bedrijfsoverwinningen stimuleert!

Wereldwijde verzending met vertrouwde partners

Het moment dat een klant een bestelling plaatst in jouw online winkel, treedt ons geautomatiseerde fulfilmentproces in werking. Bestelgegevens worden onmiddellijk overgebracht naar ons magazijn, wat zorgt voor efficiënte en bliksemsnelle orderverwerking. De bestellingen van jouw klanten worden dezelfde dag verzonden, wat een sublieme winkelervaring biedt.

DHL

DHL

DPD

DPD

Asendia

Asendia

UPS

UPS

FedEx

FedEx

Budbee

Budbee

Postnl

Postnl

Cycloon

Cycloon

Naadloze integratie, snelle verzending.

De API-integratie van Vareya verbindt naadloos jouw online winkel met onze WMS-software met slechts een paar klikken.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.