B2B & Retail Fulfilment

We helpen groeiende merken snel de complexe uitdagingen van retail distributie en groothandel fulfilment onder de knie te krijgen. Onze geavanceerde EDI-compatibele technologie stelt je in staat om gebruik te maken van alle B2B-mogelijkheden.

Efficiënte retail distributie voor jouw bedrijf

De retail distributieoplossing van Vareya is ontworpen om het proces te vereenvoudigen voor bedrijven van alle groottes, gericht op zowel B2B- als retailbehoeften. Wij zijn trots op het aanbieden van transparante prijzen en flexibiliteit, waardoor complexe prijsstructuren en minimale contractvereisten overbodig zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan EDI-integratie of handmatige orderinvoer, ons systeem is geoptimaliseerd om bestellingen efficiënt af te handelen en jouw team te ontlasten.

Behoud een vlekkeloze levering van detailhandel met Vareya.

De onwankelbare toewijding van Vareya draait om het beschermen van jouw detailhandelspartnerschappen en het strikt naleven van alle detailhandel richtlijnen. Vertrouw op ons voor het verzorgen van jouw groothandelsbestellingen, die deskundig worden beheerd binnen onze gespecialiseerde B2B-faciliteiten in heel Europa. Onze specialisten ter plaatse staan klaar om te garanderen dat elke bestelling nauwkeurig wordt verpakt, in strikte overeenstemming met de branche standaarden.

  • Op tijd en foutloos verzenden van orders

  • Juist geformateerde verzendlabels

  • Voortdurende naleving van de richtlijnen voor detailhandelaren

Handhaaf een vlekkeloze naleving bij detailhandel met Vareya

We begrijpen dat de verbinding met detailhandelaren naadloos moet verlopen, ongeacht of je de voorkeur geeft aan EDI-integraties of handmatige order verwerkingen. Onze flexibele aanpak stelt je in staat om moeiteloos samen te werken met detailhandelaren van elk formaat.

  • Nauwkeurige tracking van de afmetingen en het gewicht van pallets en dozen

  • Directe, real-time updates over de bestelstatus

  • Foto's van uw uitgaande zendingen

Toegevoegde waarde

Verbeter de presentatie van jouw producten om te voldoen aan de strenge normen van zowel detailhandelaren als groothandelaren. Vareya biedt op maat gemaakte oplossingen om jouw goederen klaar te maken voor de detailhandel, inclusief een uitgebreid scala aan aanvullende diensten.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.