Wereldwijde e-Fulfilment

Verhoog efficiency en uitbreiding met op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de wendbaarheid en omvang die vandaag de dag vereist wordt door wereldwijde ondernemingen.

Wij zijn uw Wereldwijde Fulfilmentexperts

Als jouw logistieke partner, leveren we unieke Fulfilment oplossingen die ons reeds veel erkenning hebben opgeleverd in de branche.

Flexibel Fulfilment

We combineren eigen technologie, zorgvuldige ontwikkeld door onze interne experts, met een prestatie aan uitmuntendheid, gericht op mensen. Het resultaat? Een krachtig e-commerceplatform dat is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van logistieke bedrijven wereldwijd.

Naadloze schaalbaarheid

Ons kenmerkende hub-model groeit mee met jouw bedrijf en voldoet aan complexe fulfilment behoeften die precies op jouw behoeftes worden afgestemd.

Optimaliseer jouw fulfilment met behulp van een Vareya fulfilment center.

E-commerce manager, Comexem

E-commerce manager, Comexem

“To say that switching to Vareya has been life-changing is an understatement, Our volumes has tripled and customers are happier then before.”

Internationaal bereik

Onze internationale fulfilment oplossing opent de deuren naar wereldwijde markten, waardoor je moeiteloos jouw producten wereldwijd onder de beste omstandigheden kunt verkopen en verzenden. Vergroot jouw bereik en versterk de wereldwijde aanwezigheid van jouw bedrijf, samen met Vareya.

Naadloze integratie

Maak gebruik van ons volledig geïntegreerde online Warehouse Management System (WMS) met live updates en toegewijde accounts. Jij en jouw klanten genieten van real-time inzicht en controle, wat zorgt voor een naadloze en transparante fulfilment ervaring

Concurrerende prijzen

We verzenden niet zomaar; we zijn er slim in. Vareya vergelijkt grondig verzendtarieven van vertrouwde carriers om de beste prijs voor jouw zendingen te garanderen. Wees gerust, je zult profiteren van kosteneffectieve verzendoplossingen die jouw winsten zullen optimaliseren.

Snelle verzending

In de huidige snelle wereld is het essentieel om aan de verwachtingen van klanten te voldoen. Vareya werkt met verzending op dezelfde dag en zorgt voor tijdige leveringen voor internationale zendingen. Jouw klanten zullen een bliksemsnelle service ervaren die hun verwachtingen overtreft.

Aangepaste Verpakking

Het gaat niet alleen om het klaarmaken van pakketten voor verzending; het gaat erom ze uniek van jou te maken. We bieden bewerkbare verpakkingen die aansluiten bij jouw branding ideeën, zodat jouw zendingen een perfecte indruk achterlaten bij jouw klanten.

Toegewijde klantenondersteuning

Klanttevredenheid is onze onwankelbare toewijding. Ons toegewijde klantenondersteuningsteam behandelt jouw zorgen, beheert pakketvragen en handelt claims namens jou af. Bij Vareya ben je niet zomaar een klant; je maakt deel uit van een op de klant gerichte familie.

99.7%

Nauwkeurigheid bij het picken

1000+

Wereldwijde Klanten

Uitstekend!

Hoogst gewaardeerd in Europa

Vareya heeft in de afgelopen 12 maanden 9,000,000 Orders verwerkt en verstuurd

– Raymond Faber, Managing Director of Vareya

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.