Order Fulfilment voor Start-ups en MKB-bedrijven

Wij bieden een naadloze oplossing voor start-ups en MKB-bedrijven, waardoor ze de complexiteiten van fulfilment eenvoudig kunnen uitbesteden. Ons systeem integreert naadloos met de meest toonaangevende verkoopkanalen en online marktplaatsen ter wereld.

Wij nemen jouw voorraad, slaan deze op, picken, verpakken en leveren deze automatisch voor jou.

Dankzij ons gestroomlijnde proces kun je snel weer gaan verkopen, jouw bedrijf uitbreiden en je richten op waar je gepassioneerd over bent, terwijl je het vertrouwen hebt dat jouw bestellingen in capabele handen zijn.

1000

Wereldwijde klanten

99.7

Geverifieerde pick nauwkeurigheid

99.5

Nauwkeurigheidsgraad

40000

m² magazijncapaciteit

Waarom kiezen voor onze fulfilmentoplossingen

Verbeter het merk van uw webshop

Wij beheren jouw voorraad, bieden opslag, verzorgen het picken van bestellingen, verpakken en geautomatiseerde levering. In slechts enkele moeiteloze stappen zul je verkopen, uitbreiden en je concentreren op wat je het liefste doet, met de geruststelling dat jouw bestellingen in goede handen zijn.

Gratis en snelle Integratie

Onze fulfilment oplossing integreert naadloos met de meeste e-commerce verkoopplatforms, marktplaatsen en benodigde systemen. Of je nu via één kanaal werkt of een e-commerce onderneming met meerdere kanalen runt, wij bieden een oplossing op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Wereldwijde koeriersdienst

Werk samen met vooraanstaande Europese bezorgdiensten, ontdek schaal gestuurde efficiëntie en verlaag jouw internationale verzendkosten. Jouw klanten in het VK, de EU en wereldwijd zijn nu gemakkelijker bereikbaar dan ooit.

Hoe werkt e-Commerce Fulfilment

Van start-ups tot wereldwijde ondernemingen, staan wij klaar om jouw volledige potentieel te ontsluiten via onze e-fulfilment diensten. Met onze geavanceerde technologie en onwankelbare toewijding aan mensen,

Artikel binnen

Uw producten worden naar Vareya verzonden.

Aansluiten

Wij integreren uw winkel, importeren uw productcatalogus en stuur ons uw voorraadgegevens.

Opslaan

Wij slaan uw voorraad op in onze strategisch gelegen fulfilment centers.

Verzenden

Wanneer een klant een bestelling plaatst, verzenden we deze vanuit het dichtstbijzijnde fulfilment centers voor snelle levering.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelle inchecks. Of wij dekken de kosten. Gegarandeerd.