Hoe Vareya werkt

Vareya gebruikt de meest geavanceerde technologie om jouw fulfilment te verzorgen. Met onze eigen software geïntegreerd door ons uitgebreide fulfilment netwerk bieden wij een zo efficient mogelijke fulfilment ervaring aan. Jouw orders worden direct automatisch doorgestuurd naar ons strategisch gelegen warehouse, waar ons team de orders verzorgd en verzend naar jouw klanten. Onze fulfilment centers zijn ontworpen om operationele processen te optimaliseren op het gebied van kosten en efficiëntie. Op die manier zorgen we ervoor dat je op een consistente manier blijft voldoen aan de hoge verwachtingen van jouw klanten doormiddel van uitmuntende fulfilment ervaring en bliksemsnelle bezorging.

Klaar voor de start, Verzend!

Van een bestelling op jouw webshop tot aan de voordeur van jouw klant

01

02

03

04

Aansluiten

Wij integreren jouw webshop in ons warehouse management systeem, importeren het product assortiment en zorgen ervoor dat jouw orders zichtbaar zijn in ons systeem.

Opslag

Wij slaan jouw voorraad op in een van onze strategisch gelegen fulfilment centers.

Bestelling geplaatst

Jouw klant plaatst een bestelling in jouw webshop.

Verzend

We verzorgen de order en verzenden hem snel naar jouw klant.

Vereenvoudigen van jouw e-commerce uitbreiding

Naadloze koppeling

Bij Vareya specialiseren we ons in het faciliteren van een zorgeloos en voordelig onboarding proces voor e-commerce bedrijven. We hebben al vele webshops geholpen met snelle groei voor verschillende merken. Ons toegewijde implementatie team helpt er voor te zorgen dat het koppelingsproces aangenaam en vlekkeloos is. Wij zorgen voor het gehele proces van configuratie tot verzending en een naadloze synchronisatie met jouw webshop.

Vareya biedt startklare integratie met alle bekende grote e-commerce platforms zoals Shopify, WooCommerce, BOL, Amazon etc.) Onze integraties bieden de faciliteiten om orders te importeren en data te synchroniseren. Zo zorgen we voor uitwisseling van gegevens van informatie om de operationele efficiency te verhogen. Ervaar een zorgeloze overgang naar Vareya als Fulfilment partner

Strategische voorraad distributie voor snelle verzending

We benutten de kracht van een goed verbonden netwerk van fulfilmentcentra om jouw strategische voorraad distributieoplossingen te bieden. Door jouw voorraad strategisch in ons netwerk van fulfilmentcentra te plaatsen, zorgen we ervoor dat jouw producten snel en kosteneffectief van punt A naar punt B kunnen worden vervoerd. Omdat voorraad in de buurt van uw klantenbestand is opgeslagen, verminderen we de verzend zones en de bijbehorende verzendkosten aanzienlijk wanneer we bestellingen bezorgen op verre locaties.

Gedistribueerde voorraad is een concurrentievoordeel waarmee we jouw klanten tweedaagse verzendopties kunnen bieden. Wanneer een bestelling wordt geplaatst, selecteert het algoritme van Vareya automatisch de optimale combinatie van magazijn en vervoerder die de snelste doorlooptijd tegen de gunstigste prijs garandeert. Deze aanpak draagt ​​consequent bij aan een kostenverlaging van 13% voor onze partners, waardoor bedrijfsresultaten worden verbeterd en de tevredenheid van klanten wordt vergroot door snelle leveringen. Kies Vareya voor strategisch voorraadbeheer en gestroomlijnde afhandeling.

Order Management

Wij bieden een holistische benadering voor het volgen en beheren van bestellingen. Met onze geavanceerde orderbeheersoftware behoudt je van begin tot eind de volledige controle over jouw bestellingen. Filter bestellingen eenvoudig op basis van hun status, voer specifieke zoekopdrachten naar bestellingen uit en krijg toegang tot een intuïtieve tijdlijnweergave die de voortgang van elke bestelling tijdens het uitvoeringstraject visueel weergeeft, inclusief de verzamel-, verpakkings- en verzendfasen. Bovendien heb je naadloos toegang tot verzend gerelateerde gegevens, zoals gewicht, afmetingen en service-informatie van de vervoerder, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en snel actie kunt ondernemen wanneer dat nodig is.
Onze orderbeheersoftware is geschikt voor zowel direct-to-consumer- als business-to-business zendingen. Het stelt jou in staat om efficiënt toezicht te houden op voorraden, aanpassingen aan bestellingen na aankoop door te voeren, de verzendvoorkeuren van jouw winkel af te stemmen op de mogelijkheden van Vareya en het delen van real-time trackinggegevens met klanten te automatiseren. Met Vareya profiteer je altijd van een gestroomlijnd, end-to-end systeem voor het volgen en beheren van bestellingen dat uw e-commerceactiviteiten vereenvoudigt en uw klanttevredenheid vergroot.

Efficient Inventory Management

Bij Vareya leggen we de kracht van effectief voorraadbeheer in jouw handen. Met ons op maat gemaakte pakket aan tools en deskundige begeleiding kan je moeiteloos toezicht houden op jouw voorraden. Je hebt direct toegang tot real-time updates over de voorraadstatus en de beschikbare hoeveelheden op verschillende locaties, waardoor je waardevolle inzichten krijgt in de prestaties van jouw voorraad.

Onze geavanceerde software voor voorraadbeheer stelt u in staat langzaam lopende voorraad met hoge opslagkosten te identificeren, en biedt diepgaande analyses met betrekking tot de productverkoop via verschillende verkoopkanalen. Met Vareya kan jij je voorraad proactief beheren via handige functies zoals geautomatiseerde meldingen over nabestellingen, het faciliteren van het bundelen van producten voor promotiecampagnes en het stroomlijnen van voorraadoverdrachten. Geniet van het gemak en de controle die onze oplossingen voor voorraadbeheer bieden om uw e-commerceactiviteiten te optimaliseren en efficiëntie te maximaliseren.

Rapportage en Analytics

Wij geloven in de kracht van data om uw bedrijf vooruit te helpen. Onze gratis analysetool biedt essentiële informatie voor uw activiteiten en besluitvorming. Van eindejaar rapporten supply-chain-optimalisatie, onze tool biedt een scala aan informatieve grafieken en rapporten. Verkrijg waardevolle inzichten, zoals de optimale selectie van fulfilmentcentra, voorspellingen van voorraadaanvulling, de impact van promoties op voorraadniveaus en prestatieanalyses voor verschillende verzendmethoden. Onze analyses omvatten ook belangrijke kostenstatistieken, zoals uitvoerings- en opslagkosten. Met de rapportage en analyses van Vareya beschikt je over de kennis om weloverwogen, op gegevens gebaseerde keuzes te maken om succesvol te zijn in e-commerce.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.