Verzending

Altijd de snelste en voordeligste verzending

Pakket versturen e-commerce winkel

Vareya biedt pakket bezorgdiensten op maat aan voor e-commerce winkels. Langdurige samenwerking met bekende logistieke partners stelt ons in staat om al uw pakket verzendingseisen soepel en efficiënt af te handelen. Individuele zendingen zijn eenvoudig online te volgen, van ophalen tot levering, met behulp van ons track & trace-systeem.

Wij bieden standaard pakket diensten aan voor regelmatig geplande distributie en express pakketdiensten voor bijzonder dringende zendingen.

Vraagt u uzelf af of het wettelijk is toegestaan om uw goederen in een pakket te verzenden? Of heeft u hulp nodig bij het invullen van de benodigde douane documenten? Ons team van deskundigen staan altijd voor u klaar.

Neem direct contact met ons op voor een advies op maat.

Goedkoop pakket versturen

Nadat online een bestelling is geplaatst, wordt de order meteen verzameld, ingepakt en direct verzonden. U moet met uw webshop tegenwoordig adequaat handelen en de pakketten moeten direct worden verstuurd. Vareya e-fulfilment zorgt voor het snel verzenden van uw pakket tegen zeer gunstige tarieven. En hier kunt u als webshop van profiteren.

Als het gaat om verzending zijn twee zaken van belang. Ten eerste de manier van verzending en ten tweede hoe snel het pakket kan worden afgeleverd. Geen vertragingen door middel van onze software die rechtstreeks in de webshop is geïntegreerd.

Onze levertijd

  • Voor 23:00 uur (cutoff tijd) besteld binnen Nederland, is de volgende dag in huis!
  • Voor 12:00 uur (cutoff tijd) besteld binnen Nederland is dezelfde dag nog in huis!
  • Voor 22:00 uur (cutoff tijd) besteld naar België, is de volgende dag in huis!
  • Binnen Europa (neem contact met ons op voor een exact prijsadvies)
  • Buiten Europa (neem contact met ons op voor een exact prijsadvies)

Wereldwijde verzending van pakketten

Webwinkels maken gebruik van e-fulfillment, omdat het voordeliger is voor de online klant dat alle producten vanuit een centraal magazijn snel wordt verzonden. Vareya verzendt uw pakketten wereldwijd tegen zeer gunstige tarieven. De pakket verzending verloopt vervolgens via lucht-, zee-, spoor- of wegtransport.

Pakket versturen via luchtvracht

Vareya biedt een reeks luchtvracht diensten om vervolgens de optimale balans te vinden tussen snelheid en kosten. Profiteer daarnaast van een naadloos netwerk met de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen om uw pakket naar elke locatie ter wereld te vliegen.

Pakket versturen via zee transport

Onze betrouwbare zeevracht diensten zorgen ervoor dat uw goederen veilig en tevens op tijd elk continent ter wereld bereiken. Wij bieden een verscheidenheid van container ladingen aan, zoals volledige containerlading of minder dan een container.

Pakket versturen via het spoor

Bespaar tijd en ook kosten met onze railoplossingen over de Trans-Siberische route en de New Silk route (Zijderoute). Ons spoorvervoer is sneller dan zeevracht en daarnaast goedkoper dan luchtvracht.

Pakket versturen via de weg

We bieden regelmatige vertrekken en korte transittijden in West-, Centraal- en Oost-Europa. Ons uitgebreide netwerk en geselecteerde assortiment van vervoerders zorgen voor een veilige en tijdige levering van uw pakketten.

 

De beste bezorgopties

Wij werken constant aan de verbetering van onze bezorgopties en -tijden. Tegenwoordig kiezen de e-commerce klanten zelf wanneer en waar ze hun pakket ontvangen. Of ze halen het bijvoorbeeld op bij een ophaalpunt in de buurt.

Dagelijks bieden wij grote hoeveelheden pakketten aan via verschillende bezorgdiensten:

UPS, FedEx, Deutsche Post, PostNL, dpd, Asendia, DHL

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport , Distributie en Warehousing