Fulfilment Verzending

Efficiënte, betrouwbare verzend- en bezorgoplossingen

Efficiënte productverzending voor jouw webshop

01

Binnenlandse en internationale verzending

Of je nu producten nationaal of internationaal verzend, bij ons zit je goed. Ons uitgebreide netwerk van vervoerders zorgt ervoor dat je goederen tijdig en veilig hun bestemming bereiken.

02

Meerdere verzendopties

We bieden verschillende verzendopties, waaronder standaardverzending, expreslevering en levering op dezelfde dag. Deze flexibiliteit stelt je in staat om te voldoen aan de uiteenlopende leveringsbehoeften van je klanten.

03

Late besteltijden

Onze late besteltijden, met de mogelijkheid van levering op dezelfde dag, geven je meer tijd om bestellingen te verwerken en zorgen voor snelle verzending naar je klanten.

04

Aanpasbare leveringsopties

Met onze wereldwijde verzendopties kun je je marktbereik uitbreiden over de grenzen heen en profiteren van wereldwijde kansen.

05

Wereldwijde bereikbaarheid

Met onze wereldwijde verzendopties kun je je marktbereik uitbreiden over de grenzen heen en profiteren van wereldwijde kansen.

 

Kiezen tussen zelf-verzending en fulfilment diensten

Het beheren van uw eigen orderverzending kan een arbeidsintensieve en stressvolle bezigheid zijn. Het omvat het verkrijgen en onderhouden van software, coördineren met vervoerders en voortdurend toezicht houden. Echter, door te kiezen voor de fulfilment diensten van Vareya, kunt u de lasten in verband met de logistiek van uw webwinkel uit handen geven. Bovendien bieden wij deze service aan tegen een ongeëvenaarde verhouding tussen kosten en kwaliteit.

Ons uitgebreide netwerk van vervoerders en naadloze integratie met vrijwel elk webshopsysteem zorgen ervoor dat je 24/7 real-time inzicht heeft in jouw voorraad. Ons intelligente WMS biedt u nauwkeurige en uitgebreide inzichten in verschillende kritieke gegevenspunten, waaronder uw bestverkochte producten en items met lage voorraadniveaus. Met de betrouwbare logistieke ondersteuning van Vareya zal uw webshop naadloos en efficiënt opereren.

Ons uitgebreide netwerk van vervoerders en naadloze integratie met vrijwel elk webshopsysteem zorgen ervoor dat u 24/7 real-time zicht hebt op uw voorraad. Ons intelligente WMS biedt u nauwkeurige en uitgebreide inzichten in verschillende kritieke gegevenspunten, waaronder uw bestverkochte producten en items met lage voorraadniveaus. Met de betrouwbare logistieke ondersteuning van Vareya zal uw webshop naadloos en efficiënt opereren.

Wereldwijde verzending met vertrouwde pakketpartners

Het moment dat een klant een bestelling plaatst in jouw online winkel, treedt ons geautomatiseerde fin werking. Bestelgegevens worden onmiddellijk overgebracht naar ons magazijn, wat zorgt voor efficiënte en bliksemsnelle orderverwerking. De bestellingen van jouw klanten worden dezelfde dag verzonden, wat een ideale klantervaring biedt.

DHL

DHL

DPD

DPD

Asendia

Asendia

UPS

UPS

FedEx

FedEx

Budbee

Budbee

Postnl

Postnl

Cycloon

Cycloon

Waarom kiezen voor Vareya

Vareya, een vooraanstaande speler in het e-commerce landschap, bedient de logistieke behoeften van meer dan 1000 webshops. Onze activiteiten strekken zich uit over een netwerk van onafhankelijke e-commerce magazijnen, wat ons in staat stelt om klantbestellingen wereldwijd naadloos te verwerken en te verzenden. Een opvallend kenmerk van onze service is de snelle leveringsoptie voor bestellingen geplaatst bij Vareya vóór middernacht in Nederland en België, met de toegevoegde flexibiliteit van volgende dag levering op maat van de voorkeur van de ontvanger. Bovendien bieden we met trots dezelfde dag leveringsservices binnen Nederland, zodat bestellingen geplaatst vóór de middag nog dezelfde dag worden bezorgd.

Vareya als uw vertrouwde partner selecteren voor het beheer van de verzendbehoeften van uw webshop biedt tal van overtuigende voordelen. Onze extreme toewijding aan transparantie zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte wordt gehouden van de kosten, en onze operationele bekwaamheid wordt benadrukt door ons indrukwekkende orderpickingprestatiepercentage van 99,97 procent. In nauwe samenwerking met u stellen we uw klanten in staat om hun ideale leveringservaring te creëren, zodat ze hun voorkeursvervoerder, afleverlocatie, datum en tijdstip kunnen kiezen.

Vareya als uw vertrouwde partner selecteren voor het beheer van de verzendbehoeften van uw webshop biedt tal van overtuigende voordelen. Onze onwankelbare toewijding aan transparantie zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte wordt gehouden van de kosten, en onze operationele bekwaamheid wordt benadrukt door ons indrukwekkende orderpickingprestatiepercentage van 99,97 procent. In nauwe samenwerking met u stellen we uw klanten in staat om hun ideale leveringservaring te creëren, zodat ze hun voorkeursvervoerder, afleverlocatie, datum en tijdstip kunnen kiezen.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.