Pick Pack Fulfilment

Efficiënte en duurzame  Pick en Pack voor e-commerce uitmuntendheid

Stroomlijnen van Pick- en Pack Fulfilment

Pick and Pack Fulfilment Uitgelegd

In een magazijn is pick and pack fulfilment het cruciale proces dat plaatsvindt nadat een bestelling is geplaatst via uw online winkel. Onze magazijn Pick methode omvat het efficiënt lokaliseren en ophalen van de vereiste hoeveelheden van elk product uit hun aangewezen locaties in ons magazijn door gebruik te maken van een picklijst. De verpakkingsfase houdt in dat items zorgvuldig in de juiste dozen worden geplaatst, samen met de benodigde verpakkingsmaterialen en documentatie, voordat ze worden gelabeld en naar uw klanten worden verzonden.

Het Picking Proces


Item picking:

Elk product voor een volledige bestelling wordt met de hand geselecteerd door ons ervaren personeel.

Batch picking:

Bestellingen worden verwerkt in batches om de efficiëntie te optimaliseren.

Zone order picking: Medewerkers krijgen specifieke magazijnzones toegewezen voor het selecteren van enkele bestellingen.

Wave picking:

Een combinatie van batch- en zonepicking, wat zorgt voor efficiënte orderafhandeling.

Het Verpakkingsproces

Het verpakken bij Vareya is eveneens uiterst nauwkeurig. We zorgen ervoor dat items in passende dozen worden geplaatst met de juiste verpakkingsmaterialen, met als doel een veilige levering en minimalisering van verzendkosten. Ons magazijnbeheersysteem helpt bij het selecteren van de meest geschikte doos voor elke bestelling.

Order fulfilment omvat een complexe reeks van met elkaar verbonden processen, waarbij het picken en packen twee van de meest cruciale stappen zijn. Hier is een overzicht van hoe Vareya deze processen aanpakt:

Uw Pick Pack Fulfilment-partner

Bij het kiezen van een fulfilmentpartner zijn pick- en packservices van het grootste belang. Onze elektronische magazijnactiviteiten zorgen voor snelle doorlooptijden, hoge nauwkeurigheid, kwaliteitscontrole en een soepel verzendproces, wat uiteindelijk leidt tot klanttevredenheid.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.