Laten we het over Vareya hebben

Aanjagen van e-commerce uitmuntendheid

Wij zijn een e-commerce fulfilment partner die een mix van uitzonderlijk talent en geavanceerde technologie gebruikt om bedrijfsgroei te vergemakkelijken.

 

Ons Verhaal

Opgericht in 2016, is Vareya B.V. snel uitgegroeid tot een wereldwijde Fulfilment krachtpatser, gespecialiseerd in twee onderling verbonden kernservices: e-Fulfilment en Warehousing. We zijn toegewijd aan het vergemakkelijken van naadloze verwerking van online bestellingen voor bedrijven over de hele wereld, zowel in de B2B- als de D2C-sector. Met onze uitgebreide opslagcapaciteit van 42.000 m2, snelle verwerkingspercentages en geavanceerde ICT-systemen geïntegreerd met bekende online verkoopplatforms, zijn we in staat om jouw wereldwijde bereik te vergroten.

Nauwkeurigheid Rate :

99

Bestellingen op tijd

99

e-Com Merken

1000
Sally Tailor | Fashion Store Owner

Sally Tailor | Fashion Store Owner

“Really good. Vareya has completely surpassed our expectations.”

Onze kernwaarden.

Integriteit

Eerlijkheid is erg belangrijk bij Vareya. We spreken met duidelijkheid, eerlijkheid, openheid en transparantie tegenover onze klanten, onze partners en onze collega’s. We doen wat we zeggen dat we zullen doen.

Focus

We zijn van harte toegewijd aan onze missie en onze klanten. We zijn geen robots, maar menselijke wezens met vastberadenheid om diensten te leveren volgens uitzonderlijke normen.

Ambitie

We nemen gedurfde beslissingen met de focus op het laten groeien van het bedrijf en streven ernaar leiders in ons vakgebied te zijn. We halen het beste eruit, voor onze klanten en voor elkaar. We delen allemaal in het succes van Vareya.

 

 
 

Solidariteit

Ons bedrijf is gebouwd op de sterke relaties die we opbouwen met de mensen om ons heen. We zijn vriendelijk, benaderbaar en menselijk in alles wat we doen. We zijn één team, we werken samen om het bedrijf op te bouwen en onze klanten te ondersteunen.

Bij Vareya begon onze reis in 2016, gedreven door mijn grenzeloze toewijding om de online klantbeleving van consumenten wereldwijd te optimaliseren. Als oprichter van Vareya begon ik aan een missie om de logistieke industrie te revolutioneren, waarbij ik mijn tijd, passie elke dag weer besteedt aan het verwezenlijken van een logistiek netwerk dat wereldwijd uitmuntende snelheid, nauwkeurigheid en tevredenheid biedt.

Onze visie bij Vareya is om e-commerce bedrijven de logistieke kracht te geven die ze nodig hebben, waarbij we het volledige wereldwijde logistieke proces stroomlijnen. We zijn trots op onze transparante, slimme en efficiënte oplossingen, waarbij helderheid door eenvoud het leidende principe van onze aanpak is en blijft.

Ik nodig je van harte uit om een aantal van onze uitzonderlijke teamleden hieronder te leren kennen en wellicht kruisen onze paden elkaar nog in de toekomst.

Raymond Faber

Managing Director of Vareya

Ontmoet ons team - Het gezicht achter ons succes

Managing Director

Raymond

CS Manager

Fleur

Integration Manager

Robert

Chief Financial Officer

Faysal

Chief Operating Officer

Etienne

Key Account Manager

Benjy

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.