Vareya B.V. is geen traditioneel logistiek bedrijf, maar een moderne en flexibele e-Commerce fulfilment center. De logistieke afhandeling van online verkopen voor webshops begint daarom bij Vareya, als een van de leidende e-Fulfillment centers in Europa.

Vareya B.V. is opgericht in 2016 en is sindsdien in een snel vaart uitgegroeid tot een volwaardige internationale fulfilment partner. E-fulfilment en warehousing zijn onze twee kerndiensten die sterk met elkaar verbonden en tevens complementair zijn voor webshops wereldwijd.

Wij streven ernaar om bedrijven wereldwijd te helpen met het verwerken van hun online orders. Inslag, Opslag en verzending wereldwijd.B2B & B2C. Import/export en douane afhandeling. Dankzij een opslagcapaciteit van 42.000 m2 in Etten-Leur bieden wij concurrerende opslag- en afhandelingstarieven. En dankzij innovatieve ICT-Systemen volledig geïntegreerd met webshops en andere bekende online verkoopplatforms.

Ons distributiecentrum is tevens een gecertificeerd Bonded Warehouse (Customs-Entrepot), wat betekent dat we goederen die onder de douanerechten vallen kunnen opslaan en afhandelen, evenals de betaling van de douanebelasting en de wederuitvoer van goederen kunnen afhandelen.

Vareya B.V. is uw deskundig en onafhankelijke logistieke partner in de internationale wereld van e-commerce.

0
Opgericht in
RAYMOND FABER
MANAGING DIRECTOR, VAREYA B.V.

E-commerce is booming. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond en blijven groeien als kool. Wij leveren een turn-key logistieke oplossing voor webshops wereldwijd en nemen daarbij het gehele logistieke proces uit handen. Er zijn vele logistieke dienstverleners maar wij specialiseren ons al sinds 2016 in logistiek specifiek gericht op webshops. Dit kunnen Nederlandse webshops zijn met internationale afzet of juist buitenlandse webshops die via Nederland hun Europese klanten bedienen. Webshops zijn tegenwoordig vaak ook grote multinationals geworden met vele miljoenen omzet. Zij zetten echt een merk weg, en bouwen dat steeds verder uit.

De echte groei voor de meeste webshops zit hem met name in de uitbreiding naar meerdere landen. Slaat een product aan in Nederland dan zal het hoogstwaarschijnlijk ook goed doen in Duitsland, Frankrijk Engeland, Spanje etc. Dat is natuurlijk een enorm groeipotentieel en de internationale online markt is eindeloos. Wij leveren bestellingen voor onze klanten aan consumenten (en bedrijven) in meer dan 50 verschillende landen wereldwijd, van België tot aan Pakistan.

Met behulp van slimme en innovatieve Warehouse Management Systemen integreren wij naadloos met software van webshops en andere bekende online verkoopplatforms. Het gehele logistieke proces van opslag tot aan verzending, alles transparant en smart. Helderheid door eenvoud.

Zelf heb ik een achtergrond in de Bedrijfskunde richting Marketing Management. Ik denk dat Marketing tijdloos is en van toepassing op elke onderneming in elke branche. Zeker Internet Marketing is een onmisbaar onderdeel van e-commerce ondernemingen. Nederland is een echte e-commerce hub met een sterk internationaal imago, tel daarbij op de logistiek-strategisch gunstige ligging en mensen met de juiste internationale handelsgeest en je hebt de perfecte vestigingsplaats voor internationale webshops.

Wij onderschrijven het belang van een goede communicatie met onze klanten omdat zij op hun beurt hun klanten (de eind consument) correct en volledig te woord willen staan. Om die reden zetten wij (naast operationele collega’s) veel in op accountmanagers en customer support welke ten alle tijden klaar staan voor onze klanten. Communication is key.

Ik nodig u graag uit hieronder kennis te maken met een aantal leden van ons kernteam en andere zeer gewaardeerde collega’s. En wellicht mogen we u ooit in het echt begroeten in een van onze warehouses.

vareya-box.png

Robert

ICT Manager

Benjy

Account Manager

Faysal

Operational Manager

Fleur

Head Of Customer Support

Onze partners

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,
Distributie en Warehousing