Fashion Fulfilment

Ons uitzonderlijke team en geavanceerde technologie zijn toegewijd aan het ondersteunen van de groei van uw modewinkel door het stroomlijnen van orderverwerking. We excelleren in het bieden van eersteklas fulfilment en logistieke oplossingen.

Moeiteloze orderverwerking voor mode-merken

Wij beheren uw voorraad, slaan deze veilig op, halen orders zorgvuldig op en pakken ze in, en zorgen voor hun automatische levering. In slechts een paar naadloze stappen kunt u zich richten op verkopen, uitbreiden en doen waar u het meest gepassioneerd over bent, terwijl u de zekerheid heeft dat uw bestellingen in capabele handen zijn.

Of u nu designerkleding of praktische werkkleding verkoopt, ons bekwame team blinkt uit in het voldoen aan de unieke eisen van diverse kleding- en accessoireartikelen. Vareya biedt de flexibiliteit om uw eigen verpakking te gebruiken of te kiezen voor onze milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Bovendien kunnen we op verzoek promotiemateriaal in uw pakketten opnemen.

Hoe werkt het met Fashion Fulfilment

Bij Vareya zijn we gepassioneerd over het bieden van de beste ervaring in fashion fulfillment. We luisteren naar de behoeften van fashionmerken en evolueren en passen ons aan aan de huidige markt.

Artikel binnen

Uw producten worden naar Vareya verzonden.

Aansluiten

Wij integreren uw winkel, importeren uw productcatalogus en stuur ons uw voorraadgegevens.

Opslaan

Wij slaan uw voorraad op in onze strategisch gelegen fulfilment centers.

Verzenden

Wanneer een klant een bestelling plaatst, verzenden we deze vanuit het dichtstbijzijnde fulfilment centers voor snelle levering.

Verbeter jouw fulfilment vandaag

Geen verliezen. Geen fouten. Snelheid gegarandeerd.