ICT-Oplossingen

Sneller en efficiëntere dienstverlening door platform integraties

ICT Oplossingen en integratie voor webwinkels

Informatie is de meest waardevolle bron in het moderne bedrijfsleven. Door iedere voltooide transactie wordt vervolgens een reeks waardevolle gegevens gecreëerd. Deze data biedt een beter inzicht in de sterke en zwakke punten van een webwinkel, mits ze toegankelijk zijn.

Het kan bijvoorbeeld helpen bij het vastleggen van een specifiek probleem. Of de gegevens laten een positieve trend zien die de moeite waard is om in te investeren. Vaak is probleem dat de data niet gemakkelijk toegankelijk is.

Door de data bruikbaar te maken, implementeren bedrijven software oplossingen die deze gegevens verzamelen en verwerken tot een bruikbaar formaat. Deze systemen worden ICT-oplossingen genoemd.

Integratie van ICT-oplossingen

Alle diensten die Vareya aanbiedt zijn ondersteund door de modernste ICT-oplossingen en ICT-integratie. Dit betekent vervolgens dat alle processen elektronisch worden gedocumenteerd.

Onze software systemen communiceren direct met uw webshop. U ontvangt daardoor de inkomende orders en consolideert deze informatie over de huidige voorraad. Hierdoor heeft u als e-commerce bedrijf 24/7 real-time inzicht tot alle relevante informatie over uw producten.

De systemen analyseren tegelijkertijd de omzet, dagelijkse bestellingen, verzendingen, betalingen en retourzendingen.

WMS & TMS Integratie

Een integraal onderdeel van de technologische hulpmiddelen bij Vareay is ons Warehouse Management System (WMS). Een WMS ondersteunt de volledige warehouse activiteiten, zoals inslag, uitslag, douane, opslag, scanning, orderpicking en administratie.

Om ervoor te zorgen dat het systeem nauwkeurige cijfers ontvangt, gebruiken we een ERP-systeem (RFID). Dit helpt ons om de inventarislijst te allen tijde actueel te houden. Het belang ervan is allereerst een snelle toegang tot de producten. Het feit dat het ook alle gegevens verwerkt en beschikbaar maakt voor weergave, is een extra pluspunt.

Een ander belangrijk ICT-systeem is het Transport Management System. TMS software ondersteunt namelijk alle transport management activiteiten van logistieke dienstverlening. Zoals order management, ritplanning, routeplanning en vervoersmanieren, maar zorgt ook voor de administratieve registratie van transporten.

Elektronische data uitwisseling

We gebruiken ook vracht uitwisseling systemen en Electronic Data Interchange (EDI). Beide systemen vereenvoudigen de administratieve verwerking. Op deze manier kunnen we onze klanten een snellere en tevens nauwkeurigere service bieden.

Door de uitgebreide analyses van systemen, zijn wij in staat u te adviseren over de beste opties voor uw distributie behoeften.

Binnenkomende bestellingen worden gecentraliseerd in ons Multi Channel Fulfillment System, ondersteund door interne links. Dit zorgt voor een snelle en ook betrouwbare verwerking van alle bestellingen. In dit platform worden de goederen verwerkt en wordt tevens de status van de voorraad geregistreerd. Uw webshop koppelen we aan deze systemen met een eenvoudige REST API.

 

Our Platforms integrations

De meest populaire online platforms zijn aan onze services gekoppeld:

Lightspeed, WooCommerce, Shopify, Magento, Opencart, bol.com, Amazon….

Onze systemen brengen ons op de hoogte van bestellingen aan de webshops op deze sites. Zodra een bestelling is ontvangen, kunnen we onmiddellijk het verzendproces starten. De voorraad gegevens worden daarna direct bijgewerkt. Dit versnelt het hele proces en voorziet daarmee in een waardevol inzicht in hoe uw webwinkel het doet.

Op basis van de ontvangen data, kan je daardoor belangrijke beslissingen nemen. De informatie is real-time bijgewerkt. Onze ICT infrastructuur is daardoor zeer betrouwbaar en ook nog eens 24/7 beschikbaar.

Hoe werkt het?

Verbind uw webshop met Vareya’s Warehouse Management Systeem en werk in de cloud ict omgeving.

Zend uw voorraad naar ons 42.000 m2 warehouse center in Etten-Leur.

Krijg inzicht in ontvangst & opslag, picking & packing en verzendingen op basis van uw verkopen.

Wat kan Vareya B.V. voor jou betekenen?

  • Orderverwerking: orderpicking, verpakken, her verpakken, verzenden
  • Warehouse: voorraad management, volg uw goederen (tracking) en krijg logistieke en tevens financiële inzichten.
  • Product distributie en retour zendingen: uw webshop is verbonden met de meest geschikte transport- en koeriersnetwerken voor al uw pakket bezorgingen en retouren.
  • Opslag van goederen: wij slaan al uw producten op in ons distributie centrum.
  • Labelen en inpakservice: etikettering van je producten, her verpakken en ook inpakken van je goederen.
  • Snelle levering: korte doorlooptijden door de efficiënte e-fulfilment service. Snelle levering van de beste kwaliteit.
  • ICT-oplossingen: verbonden met al onze moderne software systemen die u data geven waar u op kan acteren en reageren.
  • Klantenservice: de nazorg service voor uw webshop. U hoeft het niet alleen te doen, Vareya denkt en helpt graag mee.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport , Distributie en Warehousing