Verpakken

Her-verpakken en Re-Branding

Producten inpakken voor webwinkels en webshops

Vareya is de expert op het gebied van e- fulfilment service. We onderzoeken voortdurend de beste oplossingen voor het proces van inpakken, versturen en retourneren. Ons warehouse is daarom voorzien van de modernste apparatuur en technologische oplossingen. Dat is namelijk de beste manier om de e-fulfilment service te bieden waar webshops om vragen.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze inpak service. Wanneer uw bestelling binnenkomt, analyseert ons systeem de producten en het duurzame verpakkingsmateriaal. De meest geschikte doos wordt uitgekozen om vervolgens de order in te pakken en te verzenden. Daardoor bespaart u op gewichtskosten en materialen.

Uw producten passen precies goed, zodat ze in perfecte staat aankomen bij de klant.

Voortdurende innovatie en daarnaast de beste e-fulfilment service bieden, maken Vareya de voornaamste in de branche.

Inpakken met verpakking met logo

Presentatie is een belangrijk onderdeel voor iedere webshop. Uw merk creëert erkenning en bevordert daarmee de loyaliteit. De verpakking is immers het eerste wat de klant van de webshop te zien krijgt.

Plaats daarom uw eigen logo op onze verpakkingen en zorg dat je verbinding krijgt met uw kopers. Online winkelen is hetzelfde als retail winkels, houd contact met uw cliënten en laat zien wie u bent.

Ontvangst en (her)verpakking van producten

Producten arriveren meestal in bulk bij ons warehouse. Dit kan zijn in verschillende kartonnen dozen, op een pallet of zelfs in een container die rechtstreeks vanuit de fabriek komt. Producten worden zelden in groothandel verpakkingsmateriaal verkocht. Eerder worden individuele producten besteld bij de webshop.

Soms is de originele verpakking niet de juiste. Vareya beschikt over alle nodige faciliteiten in het magazijn om uw producten te verpakken of herverpakken. Dit betekent dat de artikelen het warehouse niet verlaten, wat een kostenbesparing oplevert en tijd scheelt.

Vareya maakt gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal. Een paar voorbeelden van onze verpakkingsopties zijn:

  • standaard verpakking
  • etikettering
  • verzegeling
  • verpakkingshoezen
  • cellofaan verpakking

Verpakking en branding zijn slechts één van de diensten die wij onze klanten aanbieden.

Rebranding op verpakking

Promotionele verpakkingen of re-branding maken ook onderdeel uit van onze e-fulfilment diensten. Reclame verpakkingen bieden onze klanten de mogelijkheid om hun merk een persoonlijk tintje te geven.

Re-branding kan vooral interessant zijn voor onze partners van buiten Europa, die hun productverpakking moeten aanpassen aan internationale markten. Bij dit proces is daarom vaak een verkoper betrokken die producten in bulk importeert.

We ontvangen het product in grote aantallen vanuit de fabriek en verpakken het opnieuw volgens de instructies van de klant. Zodra het op de verpakkingen staat, kunnen de orders worden verzonden.

Op deze manier behouden onze klanten nog steeds de stilistische vrijheid om te beslissen hoe de productverpakking eruitziet. Zonder zich zorgen te maken over het proces van het herverpakken. De resultaten hebben vervolgens een positieve invloed op het merkimago en de erkenning.

Het doel van onze verpakkings- en brandingsdiensten is om onze klanten te helpen een breder publiek te bereiken en daarnaast hun merk verder op te bouwen.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,  Distributie en Warehousing