Orderpicken

Een goed georganiseerd orderverzamelen process is essentieel voor webshops

Orders picken voor jouw webshop

Vareya’s software elimineert menselijke fouten bij het order-picking proces. Het zorgt daarnaast voor een snelle en efficiënte verzameling van de producten uit het magazijn. Een onmisbare oplossing voor elke winkel met een e-commerce aanbod dat de efficiëntie wil verhogen en de levertijden verkorten.

Efficiënt en correct picken

Vareya’s software voor orders picken maakt orderbeheer, voor alle retailers die online producten aanbieden, een fluitje van een cent. Ons systeem laat dan ook niets aan het toeval over.

Het is een compleet systeem en de efficiënte en correcte oplossing voor bestellingen verzamelen, zoals:

  • het beheren van assortimenten
  • order picken
  • terugroepacties
  • zone- en multi order picking
  • controle op houdbaarheid

Vareya is tros om een picking-oplossing te bieden aan retailers. Zeker in een tijd waarin efficiënte picking en flexibele bezorgopties een wereld van verschil maken in de marges. Wij hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van het verbeteren van zowel de pick snelheid als de nauwkeurigheid.

Dankzij het geautomatiseerde systeem heeft de webshop volledige administratieve controle. Daarnaast maakt het een snelle efficiënte operatie mogelijk.

Het systeem biedt bovendien slimme rapportages, zodat jij als retailer de pick activiteiten continu volgt en optimaliseert. Met als gevolg dat je iedere dag de efficiënte kan verbeteren.

Gebruiksvriendelijk

Lange introductie sessies zijn niet nodig voor nieuwe medewerkers. Het pick systeem van Vareya is gebouwd om snel en binnen enkele minuten aan de slag te gaan. Het personeel heeft de handen vrij, zodat zij snel en ergonomisch kunnen picken. Door de geweldige functies, zoals het tonen van de locatie en een foto van het artikel maakt het multi order picking mogelijk.

Efficiënt

De software plant de beste pick route. Alle producten worden in de juiste volgorde gepakt en daarna verpakt. Daarbij rekening houdend met de kortste weg, temperatuur en kwetsbaarheid

Veilig

Het systeem verzendt waarschuwingen wanneer een product:

  • is teruggeroepen
  • niet op voorraad is
  • zorgvuldige behandeling vereist
  • controle op houdbaarheid vereist

Daarnaast instrueert het de medewerker hoe om te gaan met het product. Voordat het item wordt ingepakt, wordt zowel het artikel als de barcode gescand. Hierdoor elimineert het systeem menselijke fouten en zorgt daarmee voor een betrouwbaarder voorraad- en magazijnbeheer.

Software oplossingen voor snellere picking

Ons distributie centrum heeft de modernste software systemen op het gebied van voorraad management en integratie van de webshops, ook van Amazon, WordPress en bol.com.

Orders verzamelen is onlosmakelijk verbonden met het magazijnbeheer. Voor de order pickers hebben wij een ERP barcode scan systeem in combinatie met spraak gestuurde opdrachten.

De code op de pakbon geeft de exacte locatie van het product aan. Daarna wordt het systeem direct bijgewerkt door middel van de ICT-software. Vervolgens geven de barcodes of tags op de producten een bevestiging aan een ERP-systeem (RFID-systeem). Dit zorgt ervoor dat de juiste producten zijn verzameld en de voorraad up-to-date blijft.

Robotisering assistentie

De technologie voor het verzamelen van orders ontwikkelt zich snel. Het verzamel van bestellingen wordt uitgevoerd door middel van geautomatiseerde assistentie.

We maken gebruik van gedeeltelijke co-robotisering en volledige robotisering assistentie. Een geautomatiseerd opslag- en order verzamel systeem heet vervolgens een Automated Storage and Retrieval System (AS/RS).

We beschikken over geavanceerde technologische oplossingen om dit proces snel en tevens betrouwbaar te maken.

Met ons Warehouse Management Systeem en andere ICT-oplossingen vindt het verzamelen van orders snel en zorgvuldig plaats. Fouten zijn onwaarschijnlijk, omdat het grootste deel van het werk door robotisering wordt gedaan.

Daarnaast besteden wij veel zorg aan het registreren van alle binnenkomende producten voordat ze worden opgeslagen. Daardoor zijn de juiste artikelen snel vindbaar wanneer er een bestelling binnenkomt.

Snelle verzending door snelle orderpicking

Het doel van Vareya is om te zorgen dat een binnenkomende bestelling onmiddellijk wordt verwerkt. Er zijn geen wachttijden doordat onze software rechtstreeks in de webshop is geïntegreerd. Een snelle orderpicking zorgt voor een snelle verzending en levering.

Het overdragen van dit deel van uw webshop aan Vareya, bespaart je bedrijf veel tijd en geld. Deze tijd kan jij steken in wat goed is voor jouw webwinkel, zoals marketing en nieuwe producten. Geen zorgen meer over het verzamelen van de juiste orders.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,
Distributie en Warehousing