Distributie & Transport

One – stop – shop services

Distributie en transport voor alle webshops

Logistiek transport is een specialismes welke Vareya zeker beheerst. U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van transport, logistiek, warehousing en tevens e-fulfilment voor webshops. Van opslag tot order afhandeling en van voorraadbeheer tot distributie kunt u bij Vareya terecht.

Distributie

Het proces om het artikel uit de webshop bij de klant te krijgen wordt distributie genoemd. Ondanks dat het deel uitmaakt van dezelfde logistieke sector als het transport, heeft het verschillende elementen.

Distributie is altijd de laatste stap in het proces. Gemak en tijdbeheer zijn de sleutels tot succes. De klant bepaalt namelijk wanneer hij het product wil ontvangen of ophalen bij een ophaalpunt. Vareya voldoet aan deze wensen.  

 

Transport

Transport van producten is grotendeels een intern proces. Het bevat alle verschillende situaties waarin een product ergens anders naartoe moet worden verplaatst. Transport komt bijvoorbeeld voor in geval van:

  • het overbrengen van producten naar ons distributiecentra
  • de verwerking van grondstoffen of halffabricaten in een fabriek
  • het ophalen van de goederen in de fabriek
  • het verplaatsen van het product van het ene magazijn naar het andere vanwege gemak of efficiëntie voor de verzending

 

Transport moet soepel en daarnaast betrouwbaar verlopen. Om dit doel te bereiken maakt Vareya gebruik van een gecentraliseerd beheersysteem. Ons Transport Management Systeem (TMS) berekent de optimale transport routes en daarnaast ook het meest economische transport middel.

Naast dit systeem maken wij ook gebruik van verschillende vracht uitwisseling systemen en Electronic Data Interchange (EDI). Deze systemen zorgen ervoor dat alle activiteiten tijdens het transport proces zijn geregistreerd. Zo weten we bijvoorbeeld precies op welke dag de producten aankomen.

Met behulp van de technologische systemen zorgt ons team van Vareya ervoor dat uw goederen altijd veilig, snel en efficiënt getransporteerd worden. Er gaat geen tijd verloren.

 

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport , Distributie en Warehousing